2008-10-24 15:49:26• hírek • Parajdi Andrea

Száraz kiflit kapnak

Még mindig sok panasz érkezik a tej és kifli program keretében, az óvodásoknak és általános iskolásoknak járó reggeli minőségével kapcsolatban. A Megyei Tanács újabb lépéseket tesz a probléma orvoslása érdekében.

Már az iskolakezdéskor, az első tej és kifli adagok szállításokkor több szülő tett panaszt a Megyei Tanácsnál, a gyerekhez eljuttatott reggeli minőségének kapcsán. A Megyei Tanács akkor a Főtanfelügyelőség segítségét kérte, hogy rendszeresen ellenőrizze az iskolákba érkező tej és kifli minőségét. A Főtanfelügyelőség folyamatosan értesítette a megyei tanácsot az ellenőrzések eredményeiről, ám egyetlen alkalommal sem jeleztek negatívumokat.

-Úgy látszik nem működött megfelelően ez a fajta ellenőrzési mód, hiszen nekünk azt jelezték nincsen probléma, az újságból kellett megtudnunk, hogy sok helyen még mindig száraz kiflit kapnak a gyerekek. - tájékoztatott Nagy Szabolcs, a Megyei Tanács sajtóreferense.

Ennek okán a Megyei Tanács levelet küldött a Főtanfelügyelőségnek, melyben kérdőre vonták az érintetteket, hogy miért nem jelzik a reggeli körüli problémákat. -Szóltunk a Fogyasztóvédelmi Hivatalnak, valamint az Állategészségügyi-, és Élelmiszerbiztonsági Hivatalnak, hogy végezzenek ellenőrzést a szállító cég lerakatában. Nem szeretnénk, és nem is fogjuk megengedni, hogy a megyei tanács költségvetéséből finanszírozott program által, ehetetlen reggelit kapjanak az iskolások - mondta a sajtóreferens.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: